Dia del llibre 2024

L’IES Joanot Martorell ha commemorat el Dia del Llibre amb un concurs de marcapáginas amb haikus, organitzat pel departament de Llengua Castellana i Literatura, en el qual ha participat l’alumnat de tots els nivells. A més de la competició, s’ha creat un “arbre dels desitjos” al pati que ha sigut decorat amb alguns dels haikus seleccionats, penjats amb llaços de colors. Esta iniciativa ha agregat un toc poètic i creatiu a la celebració del Dia del Llibre en el centre.

Respecte als guanyadors en el concurs d’haikus, en la categoria de 1r ESO, felicitem a Hafsa Beddouka per emportar-se el primer premi, seguida per Anij Kanel en el segon lloc i Juan David Ortiz en el tercer. En 2n ESO, Marta Antón ha destacat amb el seu haiku, adjudicant-se el primer premi, mentres que Timotei Cosmin Jula i Sara Jula han aconseguit el segon i tercer lloc, respectivament. En 3r ESO, Elena Portugués ha conquistat el primer lloc, seguida per María Amador en el segon lloc i Salomé Ortegón en el tercer. Finalment, en la categoria de 4t ESO, M.ª José Castrillón s’ha alçat amb el primer premi, seguida de Noelia Fructuoso i Laura Llopis en segon i tercer lloc, respectivament.

Els haikus guanyadors i els semifinalistes estan exposats en els panells del vestíbul de la primera planta, on convidem a tots a gaudir de la seua bellesa i profunditat. Així mateix, s’han repartit còpies dels marcapáginas i els premis a la biblioteca. A més, part d’estes creacions s’han utilitzat en un mural en l’entrada principal.

Agraïm a tots els participants per compartir el seu talent i passió per l’escriptura, i esperem que esta celebració del Dia del Llibre haja inspirat a molts a explorar el món de la literatura amb encara més entusiasme.