El catàleg de la biblioteca, en línia

A la fi del curs passat el Joanot va sol·licitar formar part d’un projecte pilot per a la digitalització del catàleg de la biblioteca i la seua posada a la disposició dels usuaris en línia. Al llarg d’este curs, la comissió de la biblioteca ha estat implementant amb els tècnics de la Conselleria la pàgina de consulta en línia. Si bé encara hi ha elements pendents de modificació, tots els membres de la comunitat educativa ja poden accedir al nostre catàleg i consultar la disponibilitat del document del seu interés. S’està treballant també perquè puguen realitzar-se reserves directament en esta versió en línia i posteriorment passar a arreplegar-les per la biblioteca.

Accés al catàleg en línia: https://pmb.edu.gva.es/opac_css/index.php?codcentro=03014514