Sessions d’art teràpia per a acabar l’any

Sessions 16 i 17
Hui hem agafat les tauletes i ens hem anat a la porta d’entrada de l’institut, teníem 2 consignes: eixir en silenci i fer 10 fotos de qualsevol cosa que ens cridara l’atenció. Una vegada que hem fet les fotos hem tornat a classe i hem estat fent un sedàs per a quedar-nos amb les millors fotos. Una vegada que seleccionem les que més ens han agradat les hem editades. Ens hem divertit molt posant més llum, escrivint, retallant, dibuixant, etc. En la següent sessió hem ensenyat les nostres fotos seleccionades i hem explicat als companys la nostra selecció de fotos editades i el procés que hem seguit.

Sessió 18
En esta sessió ens hem descarregat en la tauleta l’aplicació Stop Motion. Hem buscat un fons i triat els personatges per a inventar la nostra història. Es tractava de moure els personatges i al mateix temps fer moltes fotos perquè després l’aplicació ho muntara com una peli.

Sessió 19
Esta és la nostra última sessió s’Artteràpia i Loli ens ha proposat realitzar un comiat simbòlic i artístic. Hem agafat un foli A3 i ens hem posat a escriure el que més ens ha agradat, que hem sentit, també agraïments. Una vegada acabat hem explicat el nostre treball i ens hem acomiadat d’ella amb molta pena però molt contents d’haver-la  tingut.