Programa iMou-te: visita de docents del Joanot Martorell a l’institut Mare Nostrum d’Alacant

Divendres passat 5 de maig, l’IES Mare Nostrum d’Alacant va rebre la visita de tres professors de l’institut Joanot Martorell d’Elx com a part del programa de formació iMou-te. La secretària del centre educatiu, María José Payá, i els docents Rocío Hernández i Antonio Sánchez van acudir en qualitat d’observadors per a conéixer de primera mà el projecte Erasmus+ que es duu a terme en l’institut alacantí.

En la jornada es van tractar temes clau per a la consolidació del projecte Erasmus+ en l’institut Joanot Martorell. Els punts del dia van ser l’organització, la gestió i la implementació dels projectes Erasmus+, la mobilitat d’estudiants i professorat (selecció de participants, preparació, contactes i gestió), així com la comunicació i la difusió del projecte.

Els professors del Joanot Martorell van poder conéixer detalladament com es gestiona i organitza un projecte Erasmus+ en un centre educatiu, des de la selecció de participants fins a la preparació de les mobilitats i la comunicació amb altres centres. A més, van poder conéixer bones pràctiques quant a la difusió i comunicació del projecte, un aspecte clau per a l’èxit d’aquest.

Programa iMou-te
El programa iMou-te consisteix en la formació per al desenvolupament professional docent a través d’estades formatives durant el curs escolar 2022-2023, amb la finalitat de proporcionar al professorat, en les respectives etapes, àrees, matèries i mòduls de la seua pràctica professional, l’aprenentatge i actualització de coneixements científics i pedagògics, així com l’adquisició d’habilitats metodològiques i el maneig i utilització didàctica de recursos que els centres educatius estan desenvolupant, a través de l’observació.

ANTONIO SÁNCHEZ
Departament de Lengua castellana y Literatura