Podcast: entrevistes a científics

El nostre alumnat de 4t d’ESO, gràcies a la iniciativa del seu professor David Bañón, segueix amb la sèrie d’entrevistes a científics per a conéixer els detalls del treball científic.

Entrevista a Rubén Pérez Ramón (Doctor en lingüística computacional):

Entrevista a Iván Martí (Astrofísic, professor titular en la Universitat de València i membre de l’Events Horizon Telescope):

Entrevista a Ángel Bartoll (Llicenciat en Química. Treballa en laboratori de control de qualitat d’una fàbrica d’elèctrodes utilitzats en diferents processos electroquímics):

Entrevista a Marina Vilaseca Barceló (Llicenciada en Biologia, doctora en Biomedicina i Project Manager en el Centre Nacional d’Anàlisis Genòmiques):

Entrevista a José María Benlloch (Enginyer en Informàtica, Màster en Física Teòrica i Doctor en Física Experimental de Partícules):

Entrevista a Francisco López Castejón (Llicenciat en Ciències de la Mar i Doctor per la Universitat Politècnica de Barcelona. Fundador de CORI [www.cori.institute]):

Entrevista a Javier Aroca (Analista de dades en una empresa pública, ha estudiat un Grau en Enginyeria Informàtica i està cursant un Màster en gestió de dades):

Podeu seguir tots els podcast en el canal de Spotify: “Podcast de ciència en el Joanot”.