Participació en la gala de Pressupostos participatius a València

Els grups de 2n ESO B i 2n ESO E en la matèria de Valors ètics estem participant en el projecte “Presupestos particiaptivos”, promogut per Opina Jove en col·laboració amb la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat, Democràtica i el Consell Valencià de la Joventut.

L’objectiu fonamental és educar a la joventut en la participació activa formant part en el disseny de propostes per als pressupostos participatius de la Generalitat Valenciana. A més, amb això volem contribuir a construir una ciutadania crítica, reflexiva i activa que participe de manera activa i democràtica en la vida social i cívica.

En la primera fase van elaborar les seues pròpies propostes després de treballar el concepte de participació i donar-los a conéixer el projecte.

En la segona fase la conselleria va seleccionar cinc de les propostes elaborades pel nostre alumnat, per la qual cosa tres d’elles van ser en representació del centre per a defensar i donar a conéixer les seues propostes en la Gala de la Consell Valencià de la Joventut que es va celebrar a València dissabte passat 12 de juny.

Ara necessiten de la nostra ajuda per a aconseguir els avals suficients i que la seua proposta es duga a terme, aquestes són les propostes i la manera de participar:

1. Proposta: “Oportunitat d’estudi” https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/196
2. Proposta: “Voluntariat medi ambient” https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/198
3. Proposta: ”Material tecnològic escolar” https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/198
4. Proposta: “Practiques remunerades” https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/197
5. Proposta: “Ajudes per a arranjaments d’infraestructures d’instituts i col·legis” https://gvaparticipa.gva.es/budgets/1/investments/193

Com donar suport a aquestes iniciatives?