8 de març: Dia de la dona treballadora (exposicions)

Un any més, tot el centre s’ha bolcat en una celebració tan important com la del Dia de la dona treballadora. Entre les múltiples activitats realitzades per a commemorar aquesta data, destaquem la realització de diferents exposicions que il·lustraran al llarg de les pròximes setmanes el vestíbul de l’aulari del centre.

Una de les exposicions més interessants és la de “Taula de les dones artistes”, impulsada pel departament de Plàstica. Aquesta exposició recull fitxes d’artistes espanyoles i estrangeres que pel fet de ser dona han tingut històricament major dificultat per a rebre el reconeixement del públic i la crítica.

També podem contemplar un gran mural, ideat pel departament de valencià, en el qual l’alumnat ha fet una relació d’històries, llibres i cançons que parlen de la igualtat i el respecte cap a les dones. S’inclouen imatges, missatges de suport i codis QR que pots escanejar amb el teu mòbil per a conéixer més.

Finalment, convidem a tots els membres de la comunitat educativa a deixar els seus missatges de suport o les seues impressions en el mural. No et quedes sense mostar la teua veu: participa!