Curs 2021-22 – Infantil 4 anys – Mestres en Practicum

Hui ens acomiadem de diversos mestres que han estat des de novembre a maig al nostre centre realitzant el seu Practicum del Grau de Mestre de la Universitat Jaume I i la Universitat Oberta de Catalunya. Tots ells/es han format part del nostre equip docent i de la nostra comunitat educativa deixant la seua empremta al nostre col·legi.
Els mestres Jordi Ferriols, que ha impartit Ed.Física amb Raúl Fernández; Sandra Alpera, que ha estat a Infantil 3 anys amb les mestres Andrea Almela i Mireia Ventura; Eliana Hernández, que ha compartit docència amb la classe d’Infantil 4 anys amb Ana González; Ana María Giménez amb la mestra Jéssica Salvador i la classe d’Infantil 5 anys; i, finalment, Ferran Usó, qui ha gaudit amb 2n amb Luz Palomares, Inma Marcilla i Àngels Petit.
Aquests companys/es han mostrat coneixements i competències més que suficients per impartir la docència. Per això des de l’escola volem recordar-los i per suposat obrir les nostres portes per a tot allò que necessiten. Fins sempre!

Infantil 4 anys – Eliana

ac2122_inf4_practicum-1