DIA DE LA DONA

Ja sabem que el Dia de la Dona es treballa cada dia de l’any, i no hi ha millor manera de celebrar-lo i commemorar-lo que educar amb llibertat i igualtat, per aconseguir per fi la societat que totes i tots ens meresquem. No obstant això, quan arriba aquesta data, sempre posem un poc més d’emfasi en aquests tipus d’activitats. 💜👏💪💜

Aquest any, hem treballat les dones a l’esport, per a donar la visibilitat que es mereixen. Hem fet un número 8 amb el qual ens hem tapat la meitat de la nostra cara. La idea és transmetre el missatge que hem treballat: “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”.

Hem parlat de diverses esportistes i hem tingut la sort de comptar amb una campiona d’Espanya, la nostra mestra d’anglés Xiqui sempere. Ella ens ha contat tots els entrebancs amb els quals es va trobar pel simple fet de ser dona i com, amb molt d’esforç, va aconseguir arribar tan lluny. Enhorabona, Xiqui! Gràcies per contar-nos aquestes coses tan interessants i compartir les teues vivències amb nosaltres!