ECOREPTE OCTUBRE

Durant aquest mes d'octubre, ens centrarem a prendre consciència sobre la importància d’un esmorzar saludable i sense residus. En aquest sentit, volem recordar que:
  • L’esmorzar ha de ser adequat a les necessitats de l’alumnat i saludable, evitant, en la mesura del possible, la pastisseria industrial i un consum excessiu de fiambres o aliments processats.
  • A més, la nostra escola participa en el projecte mundial “Recreos Residuo 0” de Teachers for Future, amb l’objectiu de reduir els embolcalls d’un sol ús, com el paper d’alumini.
Per això, us animem a preparar esmorzars utilitzant carmanyoles, porta entrepans i botelles reutilitzables, contribuint així a la cura del medi ambient i fomentant hàbits sostenibles entre l’alumnat.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
Comissió de Sostenibilitat.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies