VISITA AL FORN OBRADOR D’ALMUDENA

El passat 30 d’octubre, l’alumna del Projecte Interdisciplinari: Toponímia xixonenca, va visitar el Forn obrador d’Almudena on ens va ensenyar l’elaboració d’un dolç tradicional que es realitza per a Tots Sants, la doblà.

En la visita, el grup va poder veure tant el procés com els ingredients i la tradició d’aquest producte que està fet amb aliments que es tenien sempre a l’abast en el rebost de les cases dels xixonencs i xixonenques.

A més, ens fa fer una degustació de les doblades, i altres productes que confeccionen.

Una visita molt dolça i molt gratificant per conéixer i conservar tradicions.

Recepta
Recepta

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies