Dia del llibre

Quin dia del llibre tan meravellós vam tindre en l’IES Ràdio Exterior! Vull compartir amb tots vostés les emocionants activitats que realitzem per a celebrar esta important data:

🔹 Noms d’escriptors i escriptores pels corredors de l’institut com els carrers d’Alacant i inauguració de l’hall de l’institut com a plaça Vicent Estelles: Ens submergim en un ambient literari en passejar pels nostres corredors, decorats amb els noms de destacats escriptors, recreant l’atmosfera dels carrers de la nostra benvolguda ciutat d’Alacant. A més, en un emotiu acte, inaugurem l’hall de l’institut com la plaça Vicent Estelles, retent homenatge a este important poeta valencià i celebrant el seu llegat literari en el nostre entorn educatiu.

🔹 Elaboració de marcapáginas en valencià: Vam posar a la feina i, amb gran creativitat, elaborem marcapáginas en valencià, retent homenatge a la nostra llengua i cultura.

🔹 Decoració interior de la nova biblioteca amb vinils: La nostra nova biblioteca va adquirir vida pròpia amb una decoració especial a base de vinils, que van omplir l’espai de color i dinamisme, convidant-nos a submergir-nos en la màgia de la lectura.

🔹 Intervenció urbana en l’exterior de la biblioteca: Vam embellir l’entorn de la nostra biblioteca amb una intervenció urbana, destacant la importància d’este espai com a centre de trobada i aprenentatge. Moltes gràcies, Oscar Pineda (#oscarbayo) pel teu art.

🔹 Conferència exclusiva amb l’escriptor Mójica: Vam tindre el privilegi de comptar amb la presència del reconegut escriptor Mójica, qui ens va brindar una conferència exclusiva, compartint la seua experiència i saviesa amb la nostra comunitat educativa.

🔹 Club de lectura durant els esbarjos: Durant els esbarjos, ens reunim en el nostre club de lectura per a compartir les nostres impressions sobre diferents llibres i descobrir noves històries junts.

🔹 Knolling de llibres de lectura: Ens submergim en l’art del knolling, organitzant els nostres llibres de lectura de manera creativa i ordenada, creant composicions visuals úniques.

🔹 Intercanvi de llibres a la sala del professorat: A la sala del professorat, vam promoure l’intercanvi de llibres entre nosaltres, fomentant la cultura de la lectura i compartint les nostres recomanacions literàries.

Va ser un dia del llibre ple d’inspiració, creativitat i aprenentatge, on gaudim del plaer de la lectura i celebrem la importància dels llibres en les nostres vides. Gràcies a tots els que van participar i van contribuir a fer d’este dia una experiència inoblidable!