Uneix-te a la Marxa Solidària per l’Educació en el Dia de la Dona!

Ens complau convidar a tota la comunitat educativa de l’IES Ràdio Exterior a participar en la nostra marxa solidària el pròxim 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Este esdeveniment especial reunirà estudiants de l’ESO i als nostres amics i amigues de 6é de primària del CEIP L’Almadrava en una caminada cap a la platja de l’Almadrava.

Objectiu de la Marxa: Donar suport al Projecte d’Educació i Cultura a l’Índia Rural

Enguany, dediquem la nostra marxa solidària a recolzar el projecte “Cultura, Lectura i Educació a l’Índia Rural” de l’ONG Vicente Ferrer. Els fons recaptats es destinaran al projecte educatiu-cultural “Bibliobús Anantapur”, que té com a objectiu combatre l’analfabetisme, especialment entre les dones, i acostar la lectura i la cultura a xiquetes, xiquets i joves en una zona amb escassa presència de biblioteques públiques.

L’Impacte del Projecte: Transformació Comunitària i Social

En una regió on l’analfabetisme aconseguix xifres alarmants, l’accés a la lectura i la cultura és essencial per a la transformació comunitària i social. Els bibliobuses del projecte brinden cobertura a zones rurals amb llogarets dispersos, enfrontant dificultats de comunicació i risc d’exclusió social. A més, s’enfoquen a tancar la bretxa de gènere, especialment en Kurnool, on el 60% de la població és analfabeta i la bretxa de gènere és del 21%.

Com Participar?

Et convidem a unir-te a la Marxa Solidària el 8 de març i contribuir a esta noble causa. Cada pas que donem junts acostarà l’educació i la cultura a aquells que més el necessiten a l’Índia rural. Fem la diferència junts!

https://educacion.retos.fundacionvicenteferrer.org/campaigns/ies-radio-exterior