Nova revista digital

Nova revista digital

Obrim un nou capítol en la història del Porcar!

En les pròximes setmanes donarem la benvinguda a la nostra nova revista digital de centre, un espai on estudiants i professors compartirem amb el món totes aquelles històries que fan del nostre institut un lloc especial.

En aquesta revista explicarem els moments més destacats del dia a dia en el nostre institut. També trobareu informació i notícies sobre el nostre nou projecte Erasmus+, així com detalls sobre les experiències dels nostres companys i professors a l’estranger.

Però abans de començar a descobrir més, volem obrim una votació perquè l’alumnat del Porcar puga triar el nom de la nova revista digital. Per poder votar, només cal que entreu en aquest enllaç o feu una captura del QR que trobareu a continuació i després trieu el nom que més us agrade. No perdeu aquesta oportunitat de participar!

Esperem que aquesta revista digital siga un espai d’inspiració, on tots i totes puguem sentir-nos part de la família del Porcar, independentment de les nostres diferències i d’on ens trobem en el món.