INTERFERENCIAS, Arte para la transformación de procesos

Al nostre centre està realitzant-se un Projecte artístic anomenat INTERFERENCIAS, Arte para la transformación de procesos de les artistes canàries Alicia Pardilla i Begoña Vega, que compta amb un pressupost total de 7600 euros i que s'està desenvolupant amb el grup de 1r de batxillerat B.

És el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el CEFIRE Artístic-Expressiu els que promouen cada any este Programa educatiu anomenat “Resistències Artístiques, processos artístics en entorns educatius” del qual molts pocs centres educatius del País Valencià poden beneficiar-se en cada edició. En aquest programa, al centre educatiu seleccionat, se li assigna un/a artista resident que desenvoluparà el seu projecte artístic durant tres mesos.

El curs anterior vam tindre la sort de ser seleccionats per a realitzar aquest Programa, en la seua segona edició, però les circumstàncies sanitàries van obligar a posposar-lo per a aquest curs escolar.

Enguany, ja hem començat a desenvolupar el Projecte, de fet esta setmana (dilluns 29 de març de 9:50 a 12:00h) ja serà la 4ª sessió d'un total de 12.

Podeu seguir el desenvolupament del procés d'este Projecte podeu seguir-ho a través de: