FAMÍLIA PROFESSIONAL: Indústries alimentàries.
- Horari: diürn de matins.
- Modalitat: presencial.
- Duració: 2 cursos escolars (2000 hores)
- Títol: cicle formatiu bàsic.
- Títol obtingut: Títol Professional Bàsic en INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES (permet l’accés a tots els cicles formatius de grau mitjà)
Normativa
Eixides professionals
Peó de la indústria de l’alimentació i begudes. Preparador de matèries primeres. Operador de màquines per a elaborar i envasar productes alimentaris. Mosso de magatzem. Carretoner. Auxiliar de planta alimentària. Auxiliar de manteniment en indústria alimentària. Auxiliar de línia de producció. Auxiliar de magatzem. Auxiliar de neteja i desinfecció d’instal·lacions, aparells i material de laboratori. Ajudant de plantes residuals. Ajudant de plantes de tractament d’aigües.
Maneres d’accés
Podran accedir a aquests ensenyaments els alumnes i les alumnes que complisquen simultàniament els següents requisits:
- Tindre compliments quinze anys, o complir-los durant l’any natural en curs, i no superar els dèsset anys d’edat en el moment de l’accés ni durant l’any natural en curs.
- Haver cursat el primer cicle d’Educació Secundària Obligatòria o, excepcionalment, haver cursat el segon curs d’Educació Secundària Obligatòria.
- Haver sigut proposat per l’equip docent als pares, mares o tutors legals per a la incorporació a un cicle de Formació Professional Bàsica.
Preferència d’accés a altres cicles formatius de grau mitjà
Aquest títol tindrà preferència per a l’admissió a tots els títols de grau mitjà de les famílies professionals de:
Indústries Alimentàries. Química. Vidre i Ceràmica. Fabricació Mecànica. Fusta, Moble i Suro.
Vídeo presentació
(vídeo)
Fullets informatius
Accés i matriculació
Admissió i matriculació: consulte ací.