BIBLIOTECA RENOVADA A l’IES

Ja s’acaba el curs i amb ell el nostre Projecte de Centre d’ Innovació Educativa “IES Músic, un oceà lector. Ens capbussem en la lectura”. Per açò, volem compartir amb vosaltres una gran notícia: JA TENIM LA BIBLIOTECA del centre ACABADA (quasi, quasi).

Gràcies al Projecte d’Innovació Educativa “IES Músic, un oceà lector. Ens capbussem en la lectura”, hem viscut dos anys de molta faena, il·lusió i molt de caos a la biblioteca (perdoneu totes les molèsties). 

Aquest curs hem acabat de remodelar la Biblioteca del centre amb nous, racons, com, el de cinefòrum, tertúlies literàries, consulta digital…i nou mobiliari per a estudi individual , préstecs i bancs exteriors de treball i lectura.

També, hem pogut dur a terme, moltes de les activitats programades dins i fora del centre, i també algunes noves que no estaven. Aquest any hem tingut com a novetats: booktrailers, QR literature, racò de cites literàries, bookfaces, Blackout Poetry, estenedor literari, creació de marcapàgines personalitzats, lectures digitals en la plataforma Fiction Express, podcast de llibres en francés, portades virtuals…

A més, hem continuat amb activitats d’altres cursos, com ara: la lectura diària, mercadet literari de nadal, intercanvi de llibres, concurs de cartells de biblioteca, concurs de microrrelats, clubs de lectura, escaperooms, vídeo-poemes, , tallers literaris, xarrades amb autors, Certamen De Viva Veu, visites a la Biblioteca Minicipal de Mislata i fira del Llibre, assistència a representacions teatrals i tallers literaris com el del Cómic a la Biblioteca San Miguel de los Reyes.. 

RECERCA DE LLIBRES ONLINE

A més, informar-vos que podeu consultar per internet qualsevol llibre o DVD que necessiteu. Simplement heu de punxar en este enllaç  de la página de Biblioedu, seleccionar el nom del nostre institut i afegir el nom del llibre o DVD que esteu buscant. Allí se us informarà si disposem d’algun exemplar a la biblioteca del nostre centre. https://portal.edu.gva.es/biblioedu/

https://portal.edu.gva.es/biblioedu/