SANT JORDI A L’IES LEOPOLDO QUEROL 

El passat divendres 26 d’abril vam celebrar Sant Jordi a l’IES Leopoldo Querol amb un acte d’entrega de premis i reconeixement de tots els certamens en els que han participat els nostres alumnes. 

Els alumnes de 1r ESO van obrir l’acte amb un recital de poemes que havien treballat prèviament amb els seus professors de l’Àmbit Sociolingüístic. Aquests poemes eren de l’autor valencià Vicent Andrés Estellés, a qui vam retre homenatge pels 100 anys del seu naixement. A banda, vam reconeixer el treball de tots els participants de la Copa Cangur, les proves canguret, olimpíades de valencià i olimpíades de dibuix tècnic. Finalment, vam tancar l’acte amb l’entrega dels premis del concurs de Fotografia Matemàtica (organitzat pel departament de Matemàtiques) i el concurs de relats breus (organitzat per l’ORAC de Foment de la lectura). 

Tot el professorat de l’IES Leopoldo Querol volem felicitar el nostre alumnat per la seua participació en els diferents certamens i seguim animant-los a crèixer acadèmica i personalment. Va ser un dia molt emocionant per tota la comunitat educativa!