Mario Masó, autor del llibre “Leopoldo Querol: una vida al piano”, visita l’IES Leopoldo Querol.

Dimecres 27 de març hem comptat a l’IES Leopoldo Querol de Vinaròs amb la presència de Mario Masó, professor del conservatori Mestre Tárrega de Castelló i autor del llibre “Leopoldo Querol: una vida al piano”. Masó ha realitzat una xerrada sobre la vida i obra de Leopoldo Querol en la sala d’actes del nostre IES destinada a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i 1r i 2n de Batxillerat.  

Aquesta xerrada ha sigut possible gràcies a l’associació cultural “Amics de Vinaròs”, qui ha col·laborat amb el centre per a la difusió de la figura i obra de l’intèrpret i compositor vinarossenc Leopoldo Querol.  

Els nostres alumnes han mostrat molta curiositat per aquesta xerrada, ja que han pogut conèixer qui era Leopoldo Querol i per què l’IES al que acudeixen porta el nom d’aquest músic.