Jornades d’esport adaptat a l’IES Leopoldo Querol

L’última setmana abans de les vacances de Nadal, el Departament d’Educació Física amb la col·laboració de l’associació COCEMFE MAESTRAT, ha realitzat al nostre institut les Jornades d’Esport Adaptat.

L’objectiu d’aquestes jornades ha sigut conscienciar a l’alumnat sobre la importància de promoure la inclusió en l’esport, així com afavorir la tolerància, el respecte, el treball en equip i la solidaritat. És important recordar que totes les persones, independentment de les seues capacitats, mereixen les mateixes oportunitats i respecte.

Per tant, després d’una xerrada on han observat que existeixen moltíssims esports adaptats, els més de 130 alumnes de 2n d’ESO, han pogut experimentar la pràctica de tres esports adaptats: goalball, boccia i bàsquet en cadira de rodes.

En definitiva han sigut unes jornades molt enriquidores per al nostre alumnat!