L’ASSOCIACIÓ AFANIAD DE VINARÒS REP LA RECAPTACIÓ DE LA CURSA SOLIDÀRIA DUTA A TERME PER L’ALUMANT DE 3r I 4t D’ESO DE VINARÒS

Aquesta setmana s’ha fet entrega a l’associació benèfica AFANIAD dels diners (550 euros) aconseguits per l’alumnat de 3r i 4t d’ESO de Vinaròs en la cursa solidària duta a terme el passat mes de desembre. Els centres participants van ser l’IES Leopoldo Querol, l’IES José Vilaplana, la Divina Providència i la Consolació.

A més a més, cal destacar que AFANIAD és una associació que promou i desenvolupa serveis de rehabilitació, terapèutics, educatius i d’oci per a persones amb discapacitat i especialment persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament.Així mateix, la cursa també va comptar amb la col·laboració i ajuda del Consell Municipal d’Esports, el Mercat de Vinaròs i l’Associació de Comerciants.

Així mateix, la cursa també va comptar amb la col·laboració i ajuda del Consell Municipal d’Esports, el Mercat de Vinaròs i l’Associació de Comerciants.