Formació del professorat a Assen i visita preparatòria a Zwolle, Països Baixos

Els dies 3 al 9 de juliol del 2022 part del professorat integrant de la Comissió per  la Internacionalització de l’IES Leopoldo Querol, Marina Gil i Daniel Solorzano, s’ha traslladat  fins a Assen ( Paīsos Baixos) per fer un curs “Creativity  in teaching and training and how to use digital technologies, team  work, peer learning, and project method  in education  in a creative  way for an education  for environment and sustainable development  and for a better learners motivation” relacionat amb el projecte Erasmus+ “A Better Place to live and visit” 2021-2022 que porta a terme aquest centre.  Aprofitant que estan prop de Zwolle (ciutat on aniran  alumnes del nostre centre a la tardor) han visitat  l’institut amic Gymnasium Celeanum i han pogut veure les instal·lacions  i la ciutat.

Marina i Dani presentant a la resta de participants del curs Vinaròs i el nostre centre.