JUBILACIONS

Aquest curs el comencem amb l’alegria que ens deixa la idea de que dos estimats companys es jubilen i gaudiran a partir d’ara del privilegi que suposa marxar havent deixat la feina ben feta i dedicaran tot el seu temps a ser feliços. Pepe Chaler i Sefa Miralles han arribat a la fi de la seua vida laboral però de ben segur els espera una vida plena de noves experiències i aventures.

“Sembla que avui en dia l’educació és algo anecdòtic i no ho és, no ho és. És la base en la que s’edifica la societat en que vivim i per tant tenim que ficar lo millor de natros” va assenyalar Pepe. Sefa, molt emocionada, va afegir “Només voldria donar-vos moltíssimes gràcies. Estic molt contenta d’haver sigut la vostra companya. Vos portaré sempre al cor. Me’n recordaré molt de tots estos moments i desitjar-vos molta sort este curs que vaigue tot molt bé i que ens puguem retrobar sempre per aquí. Sigueu molt feliços.”

No hem pogut acomiadar-los com ens hagués agradat degut a la pandèmia però segur que trobarem un moment més endavant per poder celebrar-ho com cal.

Pepe, Sefa bon inici de nova vida.