NOU CICLE DE AUTOMATITZACIÓ I ROBÒTICA INDUSTRIAL

Ampliació de l’oferta formativa a l’IES Leopoldo Querol.

Us informem que el curs 2021 – 2022 podreu estudiar a l’IES Lepoldo Querol el Grau Superior en AUTOMATITZACIÓ I ROBÒTICA INDUSTRIAL, de la família professional d’Electricitat i Electrònica.

El procés d’admissió és del 21 de maig a l’1 de juny.

Recordem que al nostre centre també podeu estudiar el Grau Mitjà en Activitats Comercials (família professional de Comerç i Màrqueting), el Grau Mitjà en Instal·lacions de Telecomunicacions i el Grau Superior en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats (família professional d’Electricitat i Electrònica).

Enllaç a la pàgina oficial per a fer la preinscripció (admissió): telematrícula.

Si teniu qualsevol dubte pel que fa al procés d’admissió, no dubteu en contactar amb el centre per telèfon o correu electrònic, o bé acudir personalment qualsevol tarde concertant prèviament cita al correu roig_javgir@gva.es.