Consell Escolar

Eleccions Consell Escolar

pexels-cottonbro-4669103
Consell_Escolar_banner_ceice_CAST

El dimarts 2 de Novembre és la data màxima per a presentar les candidatures al Consell Escolar.

En el següent enllaç es troba tota la informació sobre el procés de les eleccions a consells escolars de centres, normativa i annexos de candidatura:

Visita CGM

El CGM de Agropecuaria visita cultivos tradicionales

pexels-ricardo-ortiz-6431049

Presa de contacte amb el sector productiu de la comarca visitant amb els nostres alumnes i alumnes els cultius tradicionals de la Regió muntanyenca. Es van poder veure equips de recol·lecció moderns de raïm i d'ametla alhora que conéixer els aprofitaments d'aigua del canal de Túria com a recurs clau per a l'agricultura de la comarca. Un dia estupend molt profitós.

.

Hort Escolar

L'hort escolar de  IES La Serranía va preparant les seues collites

pexels-rodolfo-clix-1615785

En el centre educatiu IES La Serranía s'ha posat en marxa enguany l'hort escolar, intervenint en ell alumnes i  alumnes de 2o i 4o de l'ESO i el Cicle de  grau Mitjà de Formació Professional de Producció Agropecuària.

Des de l'inici de curs fins hui es  han preparat les parcel·les (neteges,  caves, abonat), s'han planificat les plantacions de tardor i ens hem posat a la feina.

L'hort ja està en marxa, les cols, els encisams i les escaroles estan creixent bé, les faves ja estan sembrades i acabem de plantar bledes, espinacs i aromàtiques.

Una labor que promet donar bons fruits, tant professionals com d'aliments, gràcies a l'esforç de l'alumnat implicat, del professorat i del centre.

.

Hort a l'inici del curs

Hort a l'inici del curs

Hort a l'inici del curs

Hort a l'inici del curs

Visita Cooperativa

Visita a la Cooperativa

pexels-laura-stanley-5644302

Des del Cicle d'Agropecuària hem tingut l'oportunitat de visitar el celler de la Cooperativa del Villar, un model de negoci sostenible i solidari, que aposta per la tecnologia i la qualitat. En les seues instal·lacions els tècnics ens han explicat el procés d'elaboració del vi, pas a pas, des de la recollida del raïm fins a l'embotellat. La visita ens ha deixat molt bon sabor de boca.
.