Educació afectiu-sexual

El passat dimecres 28 de febrer de 2024, vam tindre el plaer de rebre en el nostre centre a la psicòloga i sexòloga Sílvia Palau Zamora, qui va impartir una sessió sobre “Educació afectiu-sexual” a les famílies del nostre alumnat. Aquesta xerrada ha estat organitzada per l’AMPA IES Josep Segrelles i subvencionada per FAMPA, en col·laboració amb la Confederació Gonzalo Anaya.

Gràcies a activitats com aquesta, les famílies van tindre una molt  bona experiència i van poder gaudir d’esta xerrada tan interessant i enriquidora en la qual es van tractar aspectes de gran interés actual, com l’accés prematur a la pornografia, familiaritzar-se amb vocabulari com el Grooming i el Sexting, la identitat i la violència sexual, estereotips, etc. A més a més, les famílies van poder participar fent les seues consultes i aportacions.

En definitiva, tot açò ajudarà a les famílies a dotar els seus  fills i filles d’un sentit crític davant de tot allò que es troben a lnternet, a ser uns bons referents en la seua educació sexual i per tant generar una sexualitat sana.

Moltes gràcies a l’AMPA per oferir-nos esta oportunitat!

Cartell-xarrada-AMPA-28-02-2024