Recollida de Material per Ucraïna

IES Josep Segrelles s’uneix a la campanya de recollida en favor d’Ucraïna. De tot cor moltes, moltes gràcies a la Comunitat educativa, i ciutadania d’Albaida que ha fet possible aquesta acció en favor de la PAU. L’ajuntament d’Ontinyent gestionarà l’enviament de tot el recollit. L’IES Josep Segrelles: un centre per la cultura de PAU.

L’alumnat del cicle formatiu d’Atenció a Persones amb Dependència, de l’IES Josep Segrelles d’Albaida, organitzant l’enorme quantitat de donacions per a la població d’Ucraïna. Hui hem fet una classe pràctica, una lliçó de vida.
Les llàgrimes als ulls pensant on arribarà cada pot de llet de nadons, cada bolquer, els calcetins per estrenar, la roba d’abrigar, les sabates, els medicaments,… Històries que es convertiran en mal sons.

Aquesta campanya que ha tingut tanta repercussió, ha estat organitzada per un professor d’aquest centre. Gràcies, Óscar Martínez.