Aportació documents

ATENCIÓ SANITÀRIA ESPECÍFIA A L’IES HONORI GARCIA

Tot i ser un curs marcat per la pandèmia de Covid-19, des de l’IES Honori Garcia som conscients que entre el nostre alumnat hi ha altres necessitats sanitàries. 

Per tal d’atendre aquestes necessitats seguim la resolució de 13 de juny de 2018 conjunta de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. 

Què he de fer si el meu fill o filla té una malaltia crònica (asma, diabetis, epilèpsia o al·lèrgies)?

1. Imprimir l’annex VI (Informe de salut i prescripció mèdica per a l’administració de medicaments en horari escolar) i anar al metge per tal que l’emplene i el signe. 

Tenen aquest annex en aquest enllaç: Informe de salut i prescripció mèdica. 

Una vegada emplenat i signat cal que el porte a l’administració de l’institut.

2. Si el seu fill o filla necessita o pot necessitar prendre medicació o qualsevol actuació detallada pel metge o la metgessa per tal de tractar la malaltia detallada en l’apartat anterior cal que signe el consentiment que figura en l’annex V de la resolució i que trobaran en el següent enllaç: Consentiment medicaments. 

Una vegada emplenat i signat cal que el porte a l’administració de l’institut.

3. Cal aportar per part de la família la medicació prescrita pel metge o la metgessa, retolada amb el nom complet de l’alumne/a i la posologia i freqüència.

4. Les famílies seran les responsables tant de la renovació com del control de la caducitat dels medicaments aportats al centre educatiu.

NOTA: Si necessiten qualsevol annex i no se’l poden descarregar d’internet el poden demanar a l’administració del centre tant de manera presencial (pot fer-ho el seu fill/a si ho consideren, sinó pel sistema de cita prèvia) com via correu electrònic: administracio@ieshonorigarcia.net.