iMOU TECH A L’IES HONORI GARCIA

📢 Increïble experiència a l’IES Honori Garcia de la Vall d’Uixó! Hem tingut l’honor de ser el centre amfitrió de les jornades iMou Tech, on han participat com a convidats l’IES Jaume I de Borriana i l’IES Historiador Chabàs de Dénia. 🎉🧑‍💻

📍Durant aquestes jornades, hem aprofitat l’oportunitat per a fomentar l’intraemprendiment i la formació dins del nostre propi centre, l’IES Honori Garcia. Les jornades iMou Tech impulsen l’intercanvi d’experiències entre centres educatius i millora les competències de l’alumnat de Formació Professional mitjançant estades formatives en altres centres.

📍Estem orgullosos que l’IES Honori Garcia s’haja convertit una vegada més en referent en la divulgació de metodologies educatives a la Comunitat Valenciana. Durant aquestes jornades, hem compartit i transmés coneixements a la família de Comerç i Màrqueting, reforçant les nostres competències i enriquint les nostres pràctiques educatives.

📍Volem agrair a tots els participants, tant de l’IES Jaume I com de l’IES Historiador Chabàs, pel seu entusiasme i col·laboració en aquesta experiència enriquidora. Junts, estem construint un entorn educatiu innovador i de qualitat.

😍Continuarem impulsant l’excel·lència educativa i promocionant l’intercanvi de coneixements a la nostra comunitat! 

Jornada iMou Tech a l’Aula Empren

#ieshonorigarcia #imoutech #imoute #gvaeducacio #aulaempren #femxarxafp #lavallduixo #comerçmola #fpvalenciana #xarxanovigi #innovatec #aulaempren