ACADEMIA – EUROGUIDANCE SPAIN

🌐Aquesta semana han visitat l’IES Honori Garcia 10 orientadors professionals de França, Itàlia, Letònia, República Txeca i Suècia dins el programa Academia organitzat per Euroguidance. Tot un plaer explicar el sistema FP valencià.

🌐Acadèmia és un projecte de mobilitat transnacional per a professionals de l’orientació que va començar el 1995, coordinat actualment per Euroguidance Spain com a centre nacional de referència de la Xarxa Europea Euroguidance, adscrit a la Subdirecció General d’Orientació i Aprenentatge al llarg de la Vida de la Secretaria General de Formació Professional del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

🌐La finalitat del projecte Acadèmia és promoure cada any la mobilitat dels professionals de l’orientació a Europa, millorar la creació de xarxes i la cooperació europea en matèria d’informació i orientació permanent i fomentar l’intercanvi de bones pràctiques i mètodes entre els participants.

#FPvalenciana @GVAeducacio #ieshonorigarcia #aulaempren #comerçmola #aulaemprendimiento #fplaprimeraopció #femxarxafp #fpdual #lavallduixo #innovatec #euroguidance