La setmana del 25 al 29 de novembre les professores Marta Lapiedra i Inma Sellés van poder visitar l’agrupació d’escoles de Póvoa de Santa Iria, Lisboa, dins del programa Erasmus+.
ATENCIÓ A LES FAMÍLIES 20/12/24
Divendres 20/12/24 a partir de les 11:15 i fins les 12:30, tot el professorat estarà als següents lloc per atendre a les famílies que ho demanen. A consergeria els indicaran on han d’anar.
- El professorat tutor estarà a l’aula del seu grup.
- El professorat no tutor estarà als llocs assignats.
- El personal de direcció estarà al seu despatx.
Formació Pathways to Digital Competence a Atenes.
Recentment, dos docents del nostre centre han participat en la formació Erasmus Pathways to Digital Competence a Atenes. Aquesta experiència els donat l’oportunitat de conéixer noves aplicacions per millorar la competència digital, descobrir recursos innovadors per a l’aula i aprofundir en l’ús de la intel·ligència artificial en l’educació.
Programa CODI
L’IES Enric Soler i Godes ha sigut autoritzat per a desenvolupar el programa CODI “Competències digitals per a la Infància”. Es tracta d’un curs presencial impartit per professors de l’IES Enric Soler i Godes i que es durà a terme en el mateix centre educatiu en horari no lectiu (després de classes), la qual cosa garanteix que no interferirà amb les seues activitats escolars diàries.
L’alumnat del nostre centre destaca en la competició de robòtica: Innovació i Talent en Acció!
Hui hem tingut el plaer de participar, per segon any consecutiu, en la competició de robòtica organitzada per l’ONU, que celebra la data de la seua fundació, el 24 d’octubre de 1945. L’esdeveniment ha tingut lloc enguany a l’Alqueria del Basket, a València, on també s’ha celebrat una fira humanitària amb stands de diverses organitzacions solidàries que ens han acostat a projectes d’ajuda i cooperació global.
Descobrint oportunitats a la Fira de FP Dual d’Alzira: Formació i Noves Connexions per al Futur
El passat dijous dia 24 d’octubre, l’equip docent del nostre centre, representat per Jessica Mora, Marc Salom i Loles Monserrat, va tindre l’oportunitat d’assistir a la Fira de FP Dual celebrada a Alzira, un esdeveniment clau per a impulsar la formació professional en la nostra regió i donar a conéixer les novetats i avanços en l’àmbit educatiu.
Encontre de Xarxes Docents del Projecte EDIA
Els dies 18 i 19 d’octubre, les professores Aurora Marco i Inmaculada Selles van participar en el 2n Encontre de Xarxes Docents del Projecte EDIA, una trobada amb l’objectiu de planificar projectes intercentres mitjançant l’ús dels Recursos Educatius Oberts (REO) d’EDIA. A la trobada van assistir docents en actiu de diferents especialitats, com Llengua i Literatura, Geografia i Història, Anglés i Ciències (Física i Química / Biologia i Geologia), que ja utilitzen aquests recursos o que tenen previst implementar-los al llarg d’aquest curs, alguns per primera vegada.
Els REO del Projecte EDIA són materials educatius oberts, accessibles i innovadors, que ofereixen una gran oportunitat per a aplicar metodologies actives a l’aula, afavorint la participació i l’implicació de l’alumnat en el seu propi aprenentatge. Aquests recursos estan dissenyats per a promoure l’aprenentatge competencial i interdisciplinari, facilitant l’ús d’eines digitals i la creació de projectes col·laboratius entre centres.
El nostre centre ja va rebre el distintiu de Centre Educatiu EDIA en una trobada similar celebrada el gener de 2024, un reconeixement al treball realitzat per integrar aquests recursos dins del nostre projecte educatiu i per l’aposta ferma per la innovació pedagògica.
Aquest encontre representa una oportunitat per a continuar aprenent i compartint experiències amb altres docents compromesos amb la millora de la qualitat educativa, i ens permetrà seguir desenvolupant projectes que enforteixen la col·laboració entre centres i l’ús de recursos oberts a l’aula.
Job Shadowing al Eko Gymnázium Brno.
Les professores Jessica Mora d’Informàtica i María Luz de Biologia i Geologia han realitzat una estada d’aprenentatge al Eko Gymnázium de Brno des del 30 de setembre al 4 d’octubre. El professorat i la direcció del centre Eko Gymnázium Brno els han donat una càlida acollida a les seues instal·lacions, cosa que ha facilitat l’intercanvi d’idees i metodologies. Han tingut l’oportunitat d´observar noves dinàmiques de treball que aplicaran al nostre centre per a millorar la qualitat educativa. A més, han participat en diverses activitats i han conversat al voltant de l’organització acadèmica, els espais i la direcció del centre.
Butlletí informatiu, curs 2024
Aquesta guia té per objecte proporcionar tota aquella informació que pensem que els pot resultar interessant per a conèixer les característiques del nostre centre i per a facilitar-los la comunicació amb el personal que dia a dia treballa amb el seu/a fill/a.
En nom del professorat i de la resta de personal del centre els enviem una salutació ben cordial.
L´equip directiu
Inici curs 2024/2025
Benvolgudes famílies,
Com és habitual, ens retrobem després del període de vacances d’estiu.
En primer lloc, volem donar la benvinguda d’una manera especial a l’alumnat que s’incorpora per primera vegada al nostre institut. I per suposat a la resta del nostre alumnat.
L’inici de classes serà el dilluns dia 9 de setembre per als nivells de 1r, 2n i 3r d’ESO el dimarts dia 10 de setembre per a 4t, batxillerat i cicles formatius segons el calendari adjunt.
RECEPCIÓ ALUMNAT | DILLUNS 9 DE SETEMBRE DE 2024 |
09:00 h. | 1r ESO |
10:30 h. | 2n i 3r D’ESO |
RECEPCIÓ ALUMNAT | DIMARTS 10 DE SETEMBRE DE 2024 |
09:00 h. | 4t ESO, FPB I BATXILLERAT |
10:30 h. | SMX i ASIX |
Aquest dia l’alumnat rebrà les instruccions corresponents al banc de llibres.
Caldrà portar esmorzar, botelleta d’aigua, paper i bolígraf per a prendre notes, i motxilla o bossa per emportar-se els llibres el primer dia que vinguen al centre.
Moltes gràcies per endavant. Salutacions, l’equip directiu
Benifaió, 6 de setembre, 2024