Tallers medi ambient

Després de la formació rebuda pel nostre alumnat de 2 ESO al desembre a càrrec de Recicla amb els 5 Sentits (Projecte d’Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana), continuem amb el nostre compromís pel medi ambient i la resta de l’alumnat participa en diferents tallers mediambientals durant els dies 24 i 25 de gener. Quina millor manera de celebrar el dia mundial de l’Educació Ambiental! 

  • 1r ESO : “Fabricant Contenidors”.  
  • 2n ESO: ” Edutoria ERO: Què és el que vull?”
  • 3r ESO : “Raeeciclando”. 
  • 4r ESO i FPB (1r i 2n) : “Si recicles pregunta, i si no també” 

Viatge a Anglaterra (Brighton)

Del 10 al 15 de gener, un grup de 32 alumnes de 3ESO acompanyats de tres professores van realitzar una mini-stay a la ciutat de Brighton (Anglaterra) per tal de millorar els seus coneiexments d’anglés i poder conéixer de primera mà la cultura anglesa. L’alumnat es va allotjar en cases de famílies locals i va assistir a classes de llengua anglesa al Brighton Language College International. Per les vesprades van tenir l’oportunitat d’explorar la ciutat de Brighton visitant llocs com el Brighton Palace Pier, el Royal Pavilion, la torre BA i360 o els barris de North Laine i The Laines.

Dissabte vam anar en tren a Londres per tal de fer un recorregut pels llocs més emblemàtics de la ciutat (London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Trafalgar Square, Picadilly Circus, Millenium Bridge, St. Paul’s Cathedral, Tower of London o Tower Bridge).

Diumenge, després de fer les últimes compres pel centre de Brighton i dir adéu a la ciutat, vam tornar a casa, molt cansats, però satisfets amb una experiència que esperem poder repetir els propers cursos.

Concurs de targetes de Nadal

Com cada any, l’alumnat de 1r i 2n d’ESO de l’IES El Torrelló ha participat al concurs de targetes de Nadal organitzat per l’Ajuntament d’Onda. Volem donar l’enhorabona a tot l’alumnat participant, en especial als finalistes de cada grup i a la guanyadora Anamaria Bancila, de 2n ESO E.

Activitats Nadal

El passat dia 21 de desembre es van lliurar al centre els premis al concurs d’ornaments nadalencs portat a terme pel professorat d’educacio plàstica i visual. A més, vam poder gaudir de la interpretació de nadales a càrrec d’alumnat i professorat del centre.

Saltapins

El 22 de desembre l’alumnat de 4t ESO es va desplaçar al parc d’aventura Saltapins (Morella) on van gaudir d’un dia d’aventura i companyerisme.

PATINATGE SOBRE GEL

El passat 22 de desembre l’alumnat de 3r ESO va anar fins a València per a realitzar una activitat de patinatge sobre gel a la pista Fun on Ice del centre comercial Bonaire. Allí van poder gaudir d’una estona de diversió mentre feien exercici físic.

CINEMA:  Un mundo extraño

El dia 22 de desembre l’alumnat de 2n ESO es va desplaçar al cinema a Castelló per tal de vore la pel·lícula d’estrena Un mundo extraño. Ho van passar d’allò més bé!

Visita teatralitzada al casc antic d’Onda

El dia 22 de desembre l’alumnat de 1r ESO va realitzar una visita teatralitzada pel casc antic Onda passant per llocs emblemàtics com el Castell de les 300 Torres, les Escaletes dels Gats o la Font de Dins.  Els diferents grups van poder gaudir d’una jornada de convivència alhora que aprenien sobre la història del nostre poble.