Xarxa llibres de la Conselleria

INFORMACIÓ SOBRE XARXA LLIBRES

 

Benvolguts pares i mares:

 La Generalitat Valenciana ha enllestit un projecte de banc de llibres per a tots els estudiants de primària i secundària de la Comunitat Valenciana, motiu pel qual el projecte de banc de llibres de l´Ajuntament de L´Alcúdia deixarà de funcionar i ens adherirem al projecte de la Generalitat.

  El projecte Xarxa llibres preveu l´abonament d´un màxim de 200€ als pares i mares de cada alumne/a, 100€ ara en desembre contra el lliurament de les factures d´adquisició dels llibres, i altres 100€ en juny quan es lliuren els exemplars al centre, sempre i quan estiguen en bon estat.

  Cada cas es concret, ja que per a 1r i 3r ESO l´Ajuntament ja ha abonat 110€ pels llibres de les matèries comunes, així que podrán optar a la devolució d´un màxim de 90€ en juny, ja que els 100€ de desembre i els primers 10€ de juny els cobrarà l´Ajuntament per recuperar la despesa realitzada. Per a 2n i 4t ESO, i FPB, com que l´Ajuntament us ha abonat 60€ mitjançant un xec, podreu optar a la devolució de 40€ ara en desembre, i 100€ en juny, ja que els primers 60€ els cobrarà l´Ajuntament per recuperar la despesa efectuada, sempre amb l´intenció de reinvertir-los en altres àmbits de l´educació.

Per tant, és necessari que acudiu a l´ajuntament els següents dies:

  • ·         1r eso: 16, 17 o18 desembre
  • ·         2n eso: 11, 14 o 15 desembre
  • ·         3r eso:  9 o 10 desembre
  • ·         4t eso: 3 o 4 desembre
  • ·         FPB:   2 desembre

 

Horari: 9h a 14h

 

Recordeu que aquells alumnes que no presenten la sol·licitud quedaran exclosos el curs pròxim del banc de llibres de la Conselleria.