JORNADA GASTRONÓMICA FRANCESA

4.º ESO

El viernes 19 de mayo los alumnos de 4 ESO y los de 1.º Curso de Bachillerato de la optativa de francés hemos compartido un momento convivencial alrededor de unas deliciosas crepes y de unos gofres perfectos.

El alumnado ha trabajado de manera cooperativa y han preparado estos productos franceses que han llenado nuestro centro de un «arome parisien» , «une touche de cuisine française» y «une pinzée de gourmandise»

Bravo por su aportación y su entusiasmo, sus ideas y sus risas contagiosas!

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies