PROFESSORAT DELS CICLES D’AIGUA DEL BEATRIU VISITEN L’INSTITUT UNIVERSITARI DE L’AIGUA

PROFESSORAT DELS CICLES D’AIGUA DEL BEATRIU VISITEN L’INSTITUT UNIVERSITARI DE L’AIGUA DE LA UA PER A ESTUDIAR POSSIBLES VIES DE COL·LABORACIÓ

Professors dels cicles d’energia i agua del IES Beatriu visitaren el passat 24 de novembre els laboratoris d’investigació del Instituto Universitario del Agua y las Ciencia Ambientales (IUACA) al campus de la Universitat d’Alacant. A més, van mantindre una reunió amb El Director y la Secretaria de l’IUACA per a estudiar un marc de col·laboració entre ambdues Institucions per a dur a terme accions com ara l’organització d’estàncies del professorat de l’ES, la realització de seminaris de formació continua del professorat o per a l’alumnat de cicles superiors, demostracions de laboratori, visites d’alumnat, etc).

Cal destacar que la nova llei Llei Orgànica 3/2022, de 31 de març, d’ordenació i integració de la Formació Professional estableix un nou marc de cooperació a L’Article 49. Relació entre els ensenyaments de formació professional i ensenyaments universitaris. Marc que cal aprofitar establint, com diu la norma, convenis que conduisquen a generar transferència de coneixement i experiència, crear innovació i optimitzar recursos així com el desenvolupament de projectes d’actuació conjunts.