ESCOLLIM NOM DEL CLUB

CLUB DE LECTURA “EL LLIBRE DELS SOMNIS”

Les assamblees participatives amb el nostre alumnat són rellevants, més encara si es tracta d’escollir el nomb del seu club de lectura. Els llibres que llegirem aquest curs, adaptats en lectura fàcil, ja han arribat al centre directes des de l’associació de LF Barcelona i, abans de començar amb la primera novel·la, ens hem reunit per posar nom al nostre club lector. 

Els i les alumnes han presentat les seues propostes i, després, hem escollit el que més ens agradava pel sistema de votació. 

Tot i que estava difícil, perquè les propostes eren totes molt boniques, estem molt contents de convidar-vos al nostre club “El llibre dels somnis”. 

 

CLUB DE LECTURA “EL LIBRO DE LOS SUEÑOS”

Las asambleas participativas con nuestro alumnado son muy importantes, más todavía si se trata de elegir el nombre de su club de lectura. Los libros que leeremos este curso, adaptados en lectura fácil, ya han llegado al centro directos desde la asociación de LF Barcelona y, antes de empezar con la primera novela, nos hemos reunido para poner nombre a nuestro club lector. 

Los y las alumnas han presentado sus propuestas y, después, hemos elegido el que más nos gustaba por sistema de votación. 

Aunque estaba difícil, porque las propuestas eran todas muy bonitas, estamos muy contentos de invitaros a nuestro club “El libro de los sueños”.