I JORNADA COMPTA AMB MI

I JORNADA COMPTA AMB MI

I JORNADA COMPTA AMB MI

Bon dia amigues i amics! No tenim paraules per expressar com d’emocionats/des estem després de la Jornada de hui! “Compta amb mi” ha tingut la sort d’estar recolzat per tantes persones importants per a nosaltres: familiars, Ajuntaments de les dues Marines, empresaris, CEFIRE, SPE, companys i professionals d’altres centres educatius, CREAMA, associacions i fundacions, Centres Ocupacionals, Centres Especials de Treball, i un llarg etcètera. A tots ells agraïm la seua presència i participació. 

El programa ha inclòs la participació de diferents ponents dins del marc de les “Bones pràctiques en la contractació de persones amb diversitat funcional”, d’entre els quals hem de destacar: 

– Regidoria de Serveis Socials, Ajuntament de Calp

– L’Excm. Alcalde de Daimús, Sr. Fco Javier Planes Planes

– Director de “Leroy Merlín” Finestrat, Sr. Félix García

A més a més, l’alumnat del Programa de Qualificació Professional Bàsica i Transició a la Vida Adulta del CPEE Gargasindi han sigut els encarregats d’oferir el servei de cafeteria i confeccionar els detalls d’assistència que s’han entregat als participants, així com la preparació de la decoració floral per a l’event. 

Hui s’inicia un camí ple d’esperança, somnis per complir i il.lusions. El treball del nostre alumnat i de l’equip educatiu del Gargasindi ha tingut el fruit que esperàvem, superant qualsevol tipus d’expectativa.
Finalitzem aquesta primera jornada amb un compromís ferm de tots els ajuntaments i empresaris assistents per reunir-nos amb la major brevedat possible i dissenyar un Pla de Treball comú en relació amb la contractació de persones amb diversitat funcional.
Moltíssimes gràcies de tot cor!

Calp, març de 2018