Classe magistral  sobre l’elaboració de la paella

Dilluns passat 20 de maig, el nostre centre educatiu va tindre l’honor de rebre al prestigiós xef Miquel, del reconegut restaurant Mare de Benidoleig. En una activitat culinària que va combinar tradició i aprenentatge, els participants van gaudir d’una classe magistral sobre l’elaboració de l’autèntica paella valenciana.

La jornada, marcada per l’entusiasme i la col·laboració, va permetre als assistents conéixer de primera mà els secrets i tècniques d’un dels plats més emblemàtics de la nostra gastronomia.

Aquesta experiència no sols va enriquir els coneixements culinaris dels participants, sinó que també va fomentar el treball en equip i l’estima per la cuina tradicional. Agraïm profundament al xef Miquel i a l’equip del restaurant Mare de Benidoleig per la seua generositat i dedicació.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies