Preinscripció Competència Digital (Quadrimestral)

ELS HORARIS DELS GRUPS SÓN ORIENTATIUS:

Els cursos són quadrimestrals en dos nivells:

  • 1r Quadrimestre d'octubre a gener
  • 2n Quadrimestre de febrer a maig

Los cursos son cuatrimestrales en dos niveles:

    • 1º Quatrimestre de octubre a enero
    • 2º Quatrimestre de febrero a mayo
GRUPS DIA i HORA
1.- COMP. DIGITAL nivell 1 matí. 1r Quadrim. DILLUNS d’11:00 a 13:00h
5.- COMP. DIGITAL nivell 1 matí. 2n Quadrim.
2.- COMP. DIG. nivell 1 vesprada.  1r Quadrim. DIMARTS de 16:00 a 18:00h
6.- COMP. DIG. nivell 1 vesprada.  2n  Quadrim
3.- COMP. DIGITAL nivell 2 vesprada.  1r Quadrim. DIVENDRES de 09:00 a 11:00h
7.- COMP. DIGITAL nivell 2 vesprada. 2n Quadrim.
4.- COMP. DIGITAL nivell 2 vesprada. 1r Quadrim. DIMARTS de 18:00 a 20:00h
8.- COMP. DIGITAL nivell 2 vesprada.  2n Quadrim.

Nivell 1: per a les persones que no ha utilitzat mai un ordinador. Les persones interessades poden inscriure's indistintament en el 1r o en el 2n quadrimestre, però recomanem que, en cas que els siga indiferent, facen preferiblement la seua preinscripció en el 1r quadrimestre, amb la finalitat de poder continuar en el 2n, si queden places i cas que fora aconsellable o necessari per assolir el nivell inicial d'Informàtica que el curs facilita.

Nivell 2: per a persones que ja han fet al menys un curs d'introducció a la Informàtica, o que ja saben utilitzar mínimament l'ordinador (ús bàsic del ratolí, bon coneixement del teclat, diverses formes de copiar i pegar, obrir, nomenar, guardar o tancar un arxiu, obrir i tancar finestres, canviar d'una finestra a una altra, etc.)

Les persones no admeses al procés de matriculació passaran a la llista d'espera i seran telefonades quan es dispose d'una vacant. Per això, ès important posar els telèfons.

Las personas no admitidas en el proceso de matriculación pasarán a la lista de espera y serán llamadas por teléfono cuando se disponga de una vacante. Por eso, es importante poner los teléfonos.

COMPETÈNCIA DIGITAL: INFORMÀTICA I INTERNET (Quadrimestral)

"*" indica camps obligatoris

Trie el nivell en què vol preinscriure's. El nivell 1 és per a les persones que no han utilitzat mai un ordinador. El nivell 2 és per a persones que han cursat almenys un curs d'informàtica.*
Elija el nivel en que quiere preinscribirse. El nivel 1 es para las personas que no han utilizado nunca un ordenador. El nivel 2 es para personas que han cursado al menos un curso de informática.
Torn*
Turno
Cognoms*
Apellidos
Nom*
Nombre
Edad que tendrá a 31 de diciembre
Teléfono fijo o móvil
Please enter a number from 600000000 to 999999999.
Propón un taller que desearías cursar que no oferte el centro
Escriu els caràcters que veus/ Escribe los caracteres que ves
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Protecció de dades de caràcter personal
Protección de datos de carácter personal

  1. De conformitat amb la normativa europea i espanyola en matèria de protecció de dades de caràcter personal, les dades que ens proporciona seran tractades amb la finalitat de gestió i organització de l'acció i procés educatiu, de les activitats i funcionament del Centre. Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seues dades personals, limitació i oposició de tractament, presentant un escrit amb registre d'entrada al centre.
  2. De conformidad con la normativa europea y española en materia de protección de datos de carácter personal, los datos que nos proporciona serán tratados con la finalidad de gestión y organización de la acción y proceso educativo, de las actividades y funcionamiento del Centro. Podrá ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad de sus datos personales, limitación y oposición de tratamiento presentando un escrito con registro de entrada en el centro.