IV SANT SILVESTRE DE l’ESQUERDO.

📣📣Estimades famílies,

El Nadal🎄ja és ací. Són dies d’estar en família, de compartir… i com ja és tradició, el proper dia 21 de desembre celebrarem la IV SANT SILVESTRE DE l’ESQUERDO. Serà una cursa 🏃‍♀️ solidària on participaran tots els/les 👧🏻🧒🏾 del centre, així com aquells pares, mares i familiars que ho desitgen.
Es celebrarà en horari escolar, de 9:30 a 11 h. aprox. dins del recinte de la Finca La Barbera dels Aragonés.
Tots els participants podran col.laborar amb l’aportació “mínima” d’1 € que simbolitzarà la compra del dorsal per a participar en la cursa. A més, aquells familiars que vullguen també poden participar en la cursa adquirint el seu dorsal. 
Els/les alumnes poden entregar els diners al seu/a tutor/a a partir del dilluns 12 fins el mateix dia de la cursa. Aquelles famílies que ho desitgen poden fer un donatiu superior. Els familiars que vulguen col.laborar ho poden fer fent arribar el seu donatiu al professorat (tutors/es) indicant si participaran o no en la cursa (per preparar els dorsals necessaris). Els dorsals dels familiars que hi participen s’arreplegaran el mateix dia de la cursa en la taula situada a l’inici del recorregut. 
Aquest any, tots els diners 💶 que es recauden es donaran a “Extraordinarios T21”, l’associació de la síndrome de down d’Alacant. 
Serà molt divertit si tots els participants porten algun detall nadalenc, com per exemple un barret de pare Noel🎅🏻, alguna disfressa, unes banyes de ren🦌…  
Moltes gràcies per la vostra col.laboració. 
No falteu! Us esperem!