
DAMA REPORTERA
En el nostre centre educatiu, ens encanta compartir les experiències i aprenentatges que cada aula viu al llarg del mes. Per això, hem creat la revista mensual LA DAMA REPORTERA, on cada grup d'alumnes, alumnes i docents tenen l'oportunitat de comptar els seus moments més especials del mes.
Cada número de la nostra revista és una finestra a l'interior de les nostres aules, on es reflectixen projectes, eixides, tallers, celebracions i tot tipus d'activitats que fomenten el creixement i la creativitat del nostre alumnat. Estes vivències no sols es publiquen perquè la comunitat educativa les gaudisquen, sinó que a més, cada edició passa a formar part del nostre *Bibliopatio (llibres de lectura de l'esbarjo). Així, els xiquets i xiquetes poden llegir les històries dels seus companys/as mentres gaudixen d'un moment d'esbarjo.
Volem que esta revista siga un reflex del dinamisme i l'alegria que caracteritza al nostre centre, i un espai on tots puguem aprendre i sentir-nos part d'una gran comunitat. Estiguen atents a cada nova edició i descobrisquen el que cada classe té per a compartir!
DAMA FOODERS
El projecte escolar DamaFooders té com a objectiu promoure hàbits alimentosos més saludables entre l'alumnat, alineant-se amb l'Objectiu 3 de Desenrotllament Sostenible de l'ONU: Salut i Benestar i, dins de l'àrea de Coneixement del medi, treballar pautes per a una alimentació saludable. A través d'este projecte, l'alumnat aprén a fer eleccions alimentoses més conscients i equilibrades, la qual cosa contribuïx a la seua salut a llarg termini.
Cada alumnat rep un reconeixement positiu diari si el seu esmorzar inclou aliments saludables com a fruites, verdures, lactis, carbohidrats integrals i greixos saludables. Este sistema de reconeixement permet a l'alumnat obtindre retroalimentació sobre els seus hàbits alimentosos i fer ajustos per a millorar la seua dieta.
En finalitzar el mes, s'entreguen diplomes a l'aula o aules més amb millors hàbits alimentosos.
El més important és que el projecte fomenta el treball en equip, on l'alumnat col·labora per a compartir idees, receptes i estratègies per a millorar els seus esmorzars, enfortint així el seu compromís col·lectiu amb la salut. Este enfocament grupal no sols permet a l'alumnat millorar individualment, sinó que també promou una cultura escolar més saludable i conscient.
En treballar d'esta manera, es busca garantir una vida sana i promoure el benestar de tots els xiquets i xiquetes, ajudant-los a adquirir hàbits saludables que els acompanyen al llarg de la seua vida.

PATIS ACTIUS

