Excursió al circuit d´educació vial

El dijous 23 de gener l'alumnat del cicle de secundària hem fet una sortida al circuit d'educació vial per recordar conceptes importants sobre les normes del codi vial.

Allà, els policies ens van recordar els senyals i les normes vials, així com ens van donar consells per prevenir accidents. Tot seguit vam tenir una grata sorpresa, la visita de la fada policia, amb qui vam cantar una cançó molt divertida.

Finalment vam poder gaudir d'un complet circuit vial amb diferents bicicletes i tricicles, sempre protegits amb cascos i armilles reflectores.

Ho hem passat molt bé!

HAZ CLICK SOBRE LA IMAGEN PARA VER EL VÍDEO

Taller de còmic

El passat divendres 24 de febrer, l’alumnat del Tòmas Llàcer vam poder gaudir d’un taller de còmic impartit per Jordi Peidró. En ell vam aprendre moltes coses interessants i a més vam poder crear els nostres propis personatges: un heroi, l’amic de l’heroi i un malvat.

Presentació llibre

Al mes de gener vam rebre una sorpresa molt especial, el nostre antic mestre d’educació física Pepe ens va visitar per ensenyar-nos el seu nou projecte.

Ha escrit un llibre que s’anomena MEDITACIONES DEL LEÓN EMPERADOR: Una fábula para alcanzar la felicidad. Es tracta d’una faula plena d’aventures.

Vam gaudir molt de la seua visita i li desitgen molta sort en el seu nou projecte.

Tornem a fer una excursió

Al cicle de infantil-primària ens encanta ixir a gaudir del nostre entorn. Aquesta vegada anem al Parc de Cervantes a esmorzar i a pujar als gronxadors. Després entrem al Refugi on passem per túnels, escoltem la sirena i veiem objectes diferents als que tenim costum en el nostre dia a dia; UN MUNT DE SENSACIONS en un sol matí.

Modelar el Llenguatge

Modelar significa senzillament usar el SAAC per a parlar amb l’usuari.

Tot l’alumnat que utilitza un SAAC (Sistema Augmentatiu o alternatiu de comunicació) necessita veure com es produeix la comunicació en converses reials mitjançant els seus comunicadors, per tant, hem d’assenyalar o pressionar els pictogrames en el SAAC mentre parlem. Modelar paraules en situacions diàries els ajuda a aprendre el seu significat, és una manera de mostrar-los on es troben les paraules dins del seu comunicador i com poden combinar-se per a crear missatges.

Començar a modelar pot resultar complicat però al nostre col·le no ens rendim i us animem que des de casa ho feu també: és millor modelar alguna cosa, per poc que siga, que no modelar res!

Comencem a poc a poc i així anirem desenvolupant les nostres habilitats de modelatge dia a dia. A mesura que anem modelant, el procés anirà resultant més senzill. El més important és començar!!!

MANIFEST RECORDANT A M. LUTHER KING

El nostre centre va participar en la celebració del dia de la Pau amb altres centres d´Alcoi a la Glorieta. Nosaltres vam ser els/les encarregades de redactar i llegir el manifest que, en aquesta ocasió, rememorava la vida de Martin Luther King i el seu somni. “Tinc un somni”, i eixe somni era: la igualtat, la justícia, el compromís social, la solidaritat, …, en definitiva, LA PAU AL MÓN.

PUNXA ACÍ PER VEURE EL MANIFEST