Eleccions al Consell Escolar 2023

Eleccions-Consell-Escolar

13/11/2023 Circular informativa enviada a través de Web Familia

Estimades famílies: 

 El pròxim dia 23 de novembre, dijous, se celebraran les votacions per a triar els membres del nostre Consell Escolar. L'horari perquè pugueu exercir el vostre dret al vot, serà des de les 9.30 fins a les *15h hores d'eixe dia. No obstant això, qui no puga acostar-se al centre en eixe període de temps, podrà exercir el seu dret a vot realitzant el següent procediment: 

 1.         S'envia 2 sobres per a emplenar la papereta a través de les agendes dilluns dia 13 de novembre (2 per família una per al pare i l'altra per a la mare). En famílies d'un sol membre només emplenar una papereta, marcar com a màxim 4 candidats i la/s ficau en un dels sobres. 

 2.         En l'altre dels sobres poseu una fotocòpia del carnet d'identitat, permís de conduir, targeta de residència o passaport (per a constatar que heu votat amb la deguda privacitat). 

 3.         Els sobres tancats els posareu en les motxilles dels vostres fills per a ser rebuts durant els dies del 14 al 22 de novembre o el mateix dia 23 de novembre al matí, mes vesprada d'eixe dia no seran vàlids. 

 4.         El President/a de la Junta Electoral custodiarà els sobres fins al moment del recompte, on s'obriran i es tindran en compte els que complisquen amb els requisits marcats. 

 Us animem que, amb la vostra presència física o a través d'este procediment, realitzeu el vostre vot. És important constituir un Consell Escolar fort per a poder decidir democràticament tots les qüestions que influiran en què l'educació dels vostres fills i filles siga de qualitat. 

 Quedem a la vostra disposició. Una salutació. 

  València, 13 de novembre de 2023. 

La Direcció 

Presidenta junta electoral 

 

 Signat.: Maria Carmen Molla Tormo 

 La Secretària 

Junta electoral 

 

Signat.:  Carolina Perez Cbero 

 

9/11/23 Publicació de candidatures

LISTA DE CANDIDATOS_page-0001

9/11/23 Publicación de candidaturas

LISTA DE CANDIDATOS_page-0002

23/10/23

Estimades famílies:

El pròxim 23 de novembre es celebren les eleccions a Consells Escolars en els centres educatius. Famílies, alumnat i personal dels centres docents estan convocats a votar per a triar les persones que representaran la veu de la comunitat educativa en aquest òrgan de govern. Com sabeu, els consells escolars participen en les decisions i projectes més transcendentals que afecten la comunitat educativa. Per això, aquest procés electoral representa un repte i una oportunitat per contribuir a la millora de la qualitat de l’educació. Ara és el moment en què podem decidir i dissenyar escenaris igualitaris i plens d’oportunitats per a l’alumnat. Aquesta participació, a més, ha de ser una decisió responsable i compromesa per part de tots els membres de la comunitat educativa.

Qui pot presentar candidatura? El pare/mare o tutor legal de qualsevol alumne matriculat en el centre.

SI DECIDEIXES PRESENTAR LA TEUA CANDIDATURA, EMPLENA AQUEST FORMULARI I LA PRESENTES EN LA SECRETARIA DEL CENTRE, junt amb fotocopia DEL NIF I UNA FOTO. El termini finalitza el dimarts 7 de novembre.

US ANIMEM A PARTICIPAR!!!

 

Estimadas familias:

El próximo 23 de noviembre se celebran las elecciones en Consejos Escolares en los centros educativos. Familias, alumnado y personal de los centros docentes están convocados a votar para elegir las personas que representarán la voz de la comunidad educativa en este órgano de gobierno. Como sabéis, los consejos escolares participan en las decisiones y proyectos más trascendentales que afectan la comunidad educativa. Por eso, este proceso electoral representa un reto y una oportunidad para contribuir a la mejora de la calidad de la educación. Ahora es el momento en que podemos decidir y diseñar escenarios igualitarios y llenos de oportunidades para el alumnado. Esta participación, además, tiene que ser una decisión responsable y comprometida por parte de todos los miembros de la comunidad educativa

Quién puede presentar candidatura? El padre / madre o tutor/a legal de cualquier alumno/a matriculado/a en el centro.

SI DECIDES PRESENTAR TU CANDIDATURA, RELLENA ESTE FORMULARIO Y PRESÉNTALO, EN LA SECRETARIA DEL CENTRO, junto con una fotocopia del NIF Y UNA FOTO. El plazo finaliza el martes 7 de noviembre.

OS ANIMAMOS A PARTICIPAR!!!