REPENSAR

REPENSAR

Nuestro centro ha sido elegido para la grabación del vídeo promocional del nuevo proyecto online de la Diputación de Valencia “REPENSAR EL FUTURO” de temática medioambiental.

 

PILOTA

PILOTA

ENTREVISTA ONLINE PILOTA VALENCIANA: MAR I VICTORIA

 

El passat dimarts 16 de març, l’alumnat de 4t de Primària, del CEIP Albait, va gaudir de la presència online de dos de les millors jugadores de Pilota Valenciana: Mar de Bicorp i Victoria de València.

Els xiquets i les xiquetes, durant l’entrevista, van poder fer-les totes les preguntes hagudes i per haver fins saciar per complet la curiositat innata d’aquestes edats. Parlaren de les seues trajectòries esportives, de la pilota femenina, dels seus projectes de futur i, fins i tot, aprofitaren per a preguntar-les curiositats i anècdotes que els hagueren passat durant els entrenaments o els campionats.

Des del nostre centre, i en especial, des de la classe de 4t, volem agrair-les la dedicació que ens prestaren, de forma desinteressada, malgrat la seua agenda tan ajustada, i també volem aprofitar per donar-les les gràcies per saber transmetre al nostre alumnat, durant tota l’entrevista, valors tan fonamentals i necessaris com són l’honestedat, la cooperació, el treball i l’esforç. Són valors que acompanyen sempre a aquest gran esport, la pilota valenciana, i a les grans esportistes, com són ara les joves Mar i Victoria.

 

 

8M

8M

GRANDES MUJERES- CEIP ALBAIT (BOLBAITE)- 8M

VER VÍDEO
 

En nuestro colegio la presencia de la figura femenina, el empoderamiento de la mujer, así como la igualdad entre hombres y mujeres, no es cosa de un solo día, la coeducación se trabaja durante todo el curso escolar, pero con motivo del 8M hemos desarrollado actividades y talleres más especiales a lo largo de esta semana.

Entre todas las actividades que hemos realizado ha tenido mucho éxito una visita muy especial que hemos recibido en nuestro centro. Hemos tenido el privilegio de poder ver de cerca a GRANDES MUJERES que con su trabajo, su lucha y su valentía han hecho cambiar el mundo. Pocas de ellas han sido reconocidas y muchas otras, incluso, han sido invisibilizadas, por eso todo el profesorado hemos querido darles la presencia y el reconocimiento que merecen realizando un itinerario a lo largo de la historia de la mujer. Para conseguirlo, todo el personal femenino que trabajamos en nuestro centro, nos hemos caracterizado de grandes científicas, exploradoras, deportistas, astronautas, historiadoras, actrices, inventoras, bailarinas, activistas, cantantes, escritoras e incluso algún personaje de la literatura infantil, con la finalidad de dar a conocer su obra y el legado tan importante e imprescindible que han aportado a nuestra sociedad.