Proves lliures Graduat en Educació Secundària majors 18 anys

Aquesta segona convocatòria se celebrarà el dia 24 de maig de 2024 amb el mateix horari i estructura idèntica a la prevista per la normativa vigent.

A) Horari de la prova
· Primera part: Àmbit Cientificotecnològic. Cal presentar-se a l’acte de crida a les 9.00 hores. Aquesta part finalitzarà a les 11.30 hores
· Segona part: Àmbit de Ciències Socials. Cal presentar-se a l’acte de crida a les 11.45 hores. Aquesta part finalitzarà a les 14.00 hores.
· Tercera part: Àmbit de la Comunicació. Cal presentar-se a l’acte de crida a les 15.30 hores. Aquesta part finalitzarà a les 19.00 hores.

B) Informació general
· Cal anar a la prova amb el document identificatiu original i en vigor, al lloc assignat que figura en les llistes definitives de persones admeses.
· Les respostes s’han d’emplenar amb bolígraf blau o negre.
· No està permés l’ús de cap dispositiu mòbil o electrònic, ni de calculadora programable i diccionari. Tampoc es pot utilitzar líquid o cinta correctora.

Les adaptacions seran de duració i/o de condicions de realització de la prova, mai del contingut o dels criteris d’avaluació. La resolució d’exempció del mòdul de Valencià s’entén vàlida per a la prova o les proves del curs acadèmic per al qual explícitament es resolga, amb la qual cosa la persona que tinga la resolució d’exempció del mòdul de Valencià en la convocatòria anterior d’aquest curs acadèmic, no ha de demanar-ho de nou en aquesta convocatòria.

Més informació :https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=1638