Activitats 25N

Els diferents grups vam treballar una gran varietat d’activitats i tallers en relació al dia contra la violència de gènere i igualtat. Amb col·laboració amb l’AMPA, al primer cicle, Infantil i segon cicle vam fer contacontes i al tercer cicle ens va visitar la cantant Hakuna Tanaka i amb cançons i una continua interacció amb l’alumnat vam reflexionar sobre la importància i conscienciació d’aquest dia.

Projecte 2n A “Desastres naturals i sostenibilitat”

Els alumn@s de 2n A estan treballant un interessant projecte en l’àrea de Ciències sobre educació mediambiental. Amb això, estan aprenent la problemàtica sobre els residus que generem i la conscienciació sobre el canvi climàtic. Amb tot això, han fet tallers i activitats manipulatives i pràctiques perquè l’aprenentatge siga més significatiu. Ell@s són el futur!😉

Halloween

Divendres passat 29 d’octubre es va celebrar la tan demandada festivitat d’Halloween. Decorem corredors i tot l’alumnat va elaborar manualitats en els dies previs; cada tutoria va realitzar diferents activitats a nivell d’aula com balls, tallers, visualització de curts, l’origen cultural d’aquesta celebració i un llarg etc. Com no, vam tindre un ratet de pati per a lluir les diferents disfresses i poder ballar amb un poquet de música terrorífica. Esperem que per al proper curs puguem espantar definitivament al Covid i que recuperem totes les activitats que féiem abans, de segur que sí.