Informació molt important sobre les beques de menjador per al proper curs 2024-2025.

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació passat divendres 28 de juny de 2024 va publicar la Resolució de 18 de juny de 2024 que convoca la concessió d’ajudes de menjador escolar per al proper curs escolar en els centres d’Educació Infantil i Educació Primària.

Segons la Resolució publicada, l’alumnat que el curs 2023-2024 ja va demanar la beca, els seus familiars poden descarregar-se des d’ITACA-Família el seu esborrany de la sol·licitud de l’ajuda i en ell ja constaran pregravades les dades que hi són en poder de l’Administració relatives a si sou família nombrosa, família monoparental, alumnat destinatari de la renda valenciana d’inclusió, estar en desocupació o atur tant la mare com el pare sense percebre subsidi o el grau de discapacitat legalment reconegut.

COM CAL PRESENTAR LA SOL·LICITUD SI JA HEU DEMANADA LA BECA EL PRESENT CURS 2023-2024:

SI SOU FAMÍLIA AMB QUALSEVOL SITUACIÓ SOCIOFAMILIAR DEL TIPUS VICTIMA DE VIOLÈNCIA DE GÈNERE, ACOLLIMENT, DISCAPACITAT, FAMÍLIA MONOPARENTAL I/O NOMBROSA, PERSONA REFUGIADA, ORFE, FAMILIARS AMBDÓS A L’ATUR I SENSE PRESTACIÓ, MARE O PARE ALCOHÒLIC, TOXICÒMAN O RECLÚS I NO VOS APAREIX INDICADA AQUESTA CIRCUMSTÀNCIA A L’ESBORRANY CAL INDICAR-LO A L’APARTAT “G” I APORTAR LA DOCUMENTACIÓ JUSTIFICATIVA.

Al cas de que les famílies no puguen imprimir-se el seu esborrany s’ho imprimirem al centre i us l’entregarem el següent dia habilitat per entregar la documentació, seguint el calendari indicat al final d’aquesta entrada.

COM TRAMITAR LA SOL·LICITUD SI NO HEU DEMANADA LA BECA EL CURS 2023-2024:

Si el present curs escolar 2023-2024 no vau sol·licitar l’ajuda de la beca del menjador i sí que la voleu demanar-la ara caldrà omplir l’annex I, el qual podeu descarregar-vos picant ACÍ i adjuntar la fotocòpia del DNI/NIE/NIF o passaport de les persones sol·licitants i la documentació justificativa de qualsevol de les situacions sociofamiliars per vosaltres marcades a l’apartat “E” de la sol·licitud.

TERMINI PER PRESENTAR LA SOL·LICITUD A LA SECRETARIA:

S’accedirà al centre per la porta “C”, que és la mes a prop de l’institut al Carrer Lanjarón, en el següent horari:
(Fora d’aquest horari no vos podrem atendre)

Pels actuals cursos d’Infantil i 1r de Primària:

Resta de cursos: 2n, 3r, 4t i 5é d’Educació Primària:

Presentació d’incidències:

Dilluns 1 i 15 de juliol de 12:00 a 14:00 hores.

Dimecres 3 i 10 de juliol de 09:30 a 11:00 hores.

Divendres 5 i 19 de juliol de 09:30 a 11:00 hores.

Salutacions ben cordials.

Relació de llibres de text i de material a utilitzar el proper curs escolar 2024-2025 a la nostra escola.

Us informem seguidament del llistat de llibres de text que anem a utilitzar en tot el centre el proper curs escolar.

Cal recordar que l’alumnat de primer i segon d’Educació Primària del curs 2024-2025 disposarà d’un xec-llibre per la compra dels seus llibres, el qual podreu recollir a la secretaria del centre una vegada siguen generats per la Conselleria d’Educació.

Al moment que siguen a la vostra disposició vos informarem per ITACA-Família i per aquest mateix espai web.

També volem recordar-vos que del tercer fins al sisé curs d’Educació Primària funciona el Banc de Llibres de la nostra escola. Si la teua filla o fill pertany al Banc rebrà a l’inici del proper curs un lot sencer dels llibres que va a utilitzar; per tant sols cal les famílies compren els llibres que al llistat que adjuntem, a la columna de la dreta, s’indica que no pertany al Banc de Llibres.

Picant ACÍ tens a la teua disposició la relació completa de llibres de text que anem a utilitzar al Sanchis el curs 2024-2025.

Seguidament podreu obtenir els llistats dels materials necessaris pels tres cicles d’Educació Primària.

Material del Primer Cicle d’Educació Primària.

Material del Segon Cicle d’Educació Primària.

Material del Tercer Cicle d’Educació Primària.

El material d’Educació Infantil serà comunicat per les tutores al mes de setembre.

Salutacions ben cordials.

Al Sanchis comptem amb alumnat extraordinari.

Passat dimarts, 11 de juny, es va celebrar per la vesprada a l’Auditori Municipal de Torrent l’acte d’entrega dels Premis Extraordinaris al Rendiment per l’alumnat que el passat curs escolar 2022-2023 va finalitzar els seus estudis amb una qualificació al seu expedient personal d’excel·let.

Del nostre centre comptem amb tres alumnes que han aconseguida aquesta distinció, es tracta de:

Gonzalo Cabanes Coloma.

Ainara Centeno Espinosa i

Ainara Salguero Peralta.

El nostre alumnat va estar acompanyat per les seues famílies i la seua tutora a la nostra escola el passat curs escolar Marieta Ramos Romera.

L’acte va ser molt emotiu; es va iniciar amb unes paraules d’Ainara Centeno, la qual en nom de tot l’alumnat guardonat, va donar la benvinguda i les gràcies a totes les persones que participaven en aquest acte i es va recordar del nostre arbre com a símbol de constància amb les seues fortes arrels que desenvolupen amb garantia d’èxit el seu tronc i branques.

Finalitzà l’acte amb les paraules d’Ignacio Martínez Arrúe, director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació, el qual va felicitar a tot l’alumnat premiat reconeixent l’esforç, tant de l’alumnat com de les seus famílies i personal del docent, els quals tots estos anys els ha acompanyat en l’etapa escolar de l’Educació Primària i ens va anunciar que en un futur molt proper calia comptar amb aquests alumnes, perquè dins d’un anys elles i ells seran persones molt importants dins la nostra societat.

Moltes felicitats a les famílies, a la seua tutora i molt especialment a Gonzalo, Ainara Centeno i Ainara Salguero, el vostre esforç s’ha vist recompensat i esperem moltes coses positives de tots tres!!!

Mini-Olimpiades 2024

Com ja és tradicional, un any més s’han celebrat les Mini-Olimpiades escolars la primera setmana de juny i el Sanchis ha participat amb una alta afluència de participants i famílies que volien acompanyar les seues filles i fills, encara que la participació s’ha vist un poc reduïda al coincidir l’estància en Olocau dels dos grups de sisé, els quals estaven passant tres dies de viatge pel seu final d’etapa a la nostra escola.

L’alumnat de quart de primària ha participat amb dos equips, per un costat estaven “Los Imparables” del grup A i també ha participat l’equip els “Asteroides” de la classe B. Els dos equips van participar en la categoria de Multiesport, competició on es jugava a bàsquet, futbet i colpbol. Els dos equips han finalitzat imbatuts i compten la seua participació en cada partit amb una victòria.

MOLTES FELICITATS ALS DOS EQUIPS!!!

També volem felicitar a l’equip de “Los Truenos” del grup de cinquè de primària A, els quals han aplegat a jugar fins la final de futbol 8 front a un equip del CEIP “Bonavista” als camps d’herba artificial de “El Terç”.

Xiques i xics… no sereu les i els que heu guanyat la competició, però per a nosaltres, sense cap dubte, vos mereixeu la medalla d’or que dugueu penjada al vostre coll.

Per a tot el Sanchis, vosaltres també sou les i els nostres

CAMPIONS!!!