Treballs de l’alumnat de cinquè

La classe de cinquè està treballant a classe en l'elaboració d'esquemes de les assignatures de Ciències naturals i Ciències socials... A continuació vos deixem alguns exemples de les tasques realitzades...

Jpodcast Posa’t a gravar

Intissar, Josep i Vero a la ràdio

IMG_7290
IMG_7289
IMG_7288

El proppassat divendres 30 de gener, Intissar Zebair, Josep Gregori i Verónica Gregori Camarasa, participaren en la gravació en directe del curs del Cefire: “Jpodcast, posa’t a gravar”. On  interpretaren un programa de ràdio realitzat a les classes de Comunicació oral del col·legi Ribalta. Ens presentaren tres receptes de cuina preparades pels mateixos alumnes. La mare d’Intissar, a més a més ens va preparar dues safates de postres àrabs que foren l’enveja del curs. Tots els assistents gaudiren de la bona cuina àrab i de la grata companyia dels tres protagonistes que s’ho passaren molt bé acompanyats de les seues famílies.

El cavallet de cartó ( Carisa, Cristian i Kholoud )

El 23 de març de 2019 Carisa Ruano, Cristian Bonache i Kholoud Zoubair foren els protagonistes del programa de ràdio "el cavallet de cartó" que gravaren a la casa de la Cultura d'Alzira... Va ser una experiència xula en la que acompanyats del director del programa Salva i de les seues famílies passaren una agradable vesprada.

Programes de ràdio 6è

Sarah Peeters
Tamara Moreno
Steicy Castaño
Salahaddin Maizi
Raquel Arlandis
Valeria Oviedo
Aya Ouchitachen
Noelia Vidagany
Natasha Plaza
Mariam Benharim
Khadija Essabery
Kawtar Assoib
Julia Martos
Íker i Maria
Carolina Guevara
Haytam Zoubair
Arón Amador