NOTÍCIES AMPA

https://tally.so/r/moakrk



Famílies!!! Ja està el col·le llest!!Decorat amb els dibuixos de l’alumnat!!Recordeu que DEMÀ i el DIMECRES gaudirem de la nostra Fira del Llibre!!!Us esperem!!!De 16.30 a 17:15h les famílies podrem accedir al centre. PER FAVOR NO CREUEU LES PISTES FINS QUE HAGEN FINALITZAT D’ENTREGAR A TOT L’ALUMNAT.


10 maig 2024

Hola famílies!!Com sabeu, el pròxim 21 i 22 de Maig tenim la nostra II Fira del llibre!!I per a decorar el col·le, hem repartit estos cartells en blanc a l’alumnat d’infantil, 1° i 2° de primària. Perquè ho acolorisquen/decoren a casa i ho porten la setmana q ve a les seues tutores (nosaltres els arreplegarem de les classes)Amb ells deixarem llest el nostre col·le per a acollir la II Fira del Llibre!!Ah!! I si algun xiquet-major s’anima, us deixem les plantilles per a poder-vos imprimir. Quants més tinguem, més chuli quedarà el col·le??Gaudiu del finde!!

coloreables-1


8 de maig 2024

?️⛺?️⛺CAMPAMENT ESTIU⛺?️⛺?️ ! Enhorabona Famílies ! La vostra resposta al campament d’estiu va ser tan increïble que es van esgotar les places. Durant este temps hem rebut correus que han arreplegat els vostres dubtes, suggeriments i inquietuds per a pròximes edicions. Estar segurs que les tindrem en compte. També recordar-vos que tenim una reunió el 30 de Maig a les 16.30h per a informar-vos a tots sobre el campament i poder resoldre dubtes així com transmetre-les al campament quan siga procedent.!Us esperem a tots! Una salutació


6 de maig 2024

https://forms.gle/fetXFMZZQDhXNTSU8