4rt A – Activitats de l’11 al 15 de maig.

Bon dia!

Activitats de l’11 al 15 de maig.

Aquesta setmana hauran de fer unes activitats diferents. He preparat una fitxa que es diu “anem de viatge” i per a fer-la han de planificar un viatge seguint les pautes que els dono i buscant a internet tot el que els farà falta (jo ja els dono algunes webs per a facilitar-ho). Fent aquesta activitat estaran treballant ciències socials, valencià, castellà i matemàtiques alhora. La intenció és que aprenguen a buscar i processar dades d’Internet per ells mateixos. Ho haurien de poder fer sols.

Demà és el Dia Internacional de la Dona Matemàtica, i per a celebrar-ho realitzarem un “scape room” on coneixereu a moltes dones importants al llarg de la història. https://forms.gle/1x67d5FYFkNiFbBy7
Per a comprobar que l’heu fet m’haureu de contestar per privat a la següent pregunta que surt al joc: gràcies a quina d’aquestes dones es celebra aquest Dia Internacional de la Dona matemàtica?

Per últim, farem el kahoot de naturals que vos he dit anteriorment. Ja li donareu una ullada al que hem fet d’aquest tema.

Resum. Heu de fer:
Fitxa “anem de viatge”
– “Scape room” https://forms.gle/1x67d5FYFkNiFbBy7
– Kahoot de naturals
– Corregir les activitats de la setmana anterior i dir-me les errades.

M’heu d’enviar la fitxa i la pregunta sobre l’scape room.

Què tingueu una bona setmana!